söndag 5 september 2010

Svanesund epilog

Hej på er!

Nu är Svanesund över för den här gången. Facit för Team Mumien.se blev inget resultat alls. Tyvärr har vi ingen tempoåkare i laget vilket gör att vi inte har med totalen att göra i två och tredagars lopp. Därför gjorde vi inte något på tempot för att spara oss till linjet.

inom området coolast ben i seniorklungan ber vi att 
få presentera Martin Johansson.

Idag var vi hyfsat starka. Alla var med och vi bidrog med det vi ville. Sen gick det inte exakt som vi hade hoppats. Men sådan är ju cykling. Även om det låter lite sossigt så är vi ändå nöjda.

Vad som står helt klart nu så här mot slutet av säsongen är att vi måste ha med en tempoåkare samt finslipa Martin till en tempoåkare så att vi kan vara med i sammanhanget. Det kommer ge en extra dimension till tävlandet för hela laget 2011.

För Beata blev helgen inte som vi eller hon hade tänkt. Någon form av dålig känsla i kroppen satte stopp redan under GP loppet och hon avbröt tävlingen där. Förhoppningsvis kan hon sätta färg på tävlingarna i Åstorp nästa helg eller kanske redan på Kvibergs GP som CK Master anordnar på onsdag.

Vill till slut gratulera alla seniorcyklister som lyckades vara osynliga hela dagens linjelopp för att sen dyka upp lagom till spurten. Det är starkt att våga sitta kall i 10, 7 mil för att sen hoppas få uträttat något på slutet.

//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar