måndag 6 december 2010

Okontrollerad j-a glädje....

..... ja så kan man sammanfatta att vi kommer ha Mattias Lundqvist a k a Lunkan i Team Mumien.se nästa år. Vi har stött och blött detta tillsammans jag och Mattias och kommit fram till en lösning som vi ömsesidigt är nöjda med.

Mattias som närmast kommer från MCK som han fortsatt kommer köra MTB för (precis som vi någonsin kommer köra cykelns folkrace...) där gick gränsen. Kommer köra i senior med oss. Mattias som blivit pappa två gånger om på sista tiden kan inte alltid lägga den tiden som krävs för att prestera på topp i elitsammanhang. Så när vi hörde av oss i somras kände man att han var lite intresserad i alla fall.

När vi sen gjorde gemensam sak för att slippa att se ett visst lag vinna Svansesunds tre dagars så pratade vi lite mer. Sen dess har vi setts några gånger för att prata om olika scenarion.

Mattias kommer dyka upp på en och annan elittävling precis som delar av Team Mumien under nästa säsong. Dessutom vill vi ju köra U6 och SM på Sollerön.

Mattias kommer även att vara med på Mumien Grand Prix den 5:e juni 2011.

//Stefan Team Mumien.se

6 kommentarer:

  1. Det var väl ganska väntat... Men kul med lite starakre lag.
    Dock så vann "de goda" Svanseund 2010 trots er pakt och vi kommer göra allt för att försvara titeln även nästa år, det lovar jag :)

    //Glenne

    SvaraRadera
  2. Mumien blir verkligen att räkna med 2011! Även på tempo och därmed totalt. Kul och samtidigt skräckinjagande. Bäst för oss andra att börja träna nu då ;-/
    /Petter

    SvaraRadera
  3. Synd att han är en kass lagspelare bara, får hoppas att han inte kör in sina lagkamrater bara när dom är i utbrytning.

    Att han är stark är det dock ingen tvekan om och att han kommer kunna vinna tävlingar.

    /Thomas

    SvaraRadera
  4. Hej

    Det får vi verkligen inte hoppas men då blir det som i lumpen. Kompanistryk i omklädningsrummet...... ;-)

    //Stefan

    SvaraRadera