söndag 12 december 2010

Beata kör för OCK 2011

Svensk rytter til Odders damehold

Odder Cykle Klubs damer bliver forstærket i 2011 med den 23 årige svensker, Beata Sandstrøm, som kommer fra Göteborg, da en af rytterne, som skulle have kørt for Odder har fået kontrakt med et tysk UCI hold i 2011.

”Vi har set hende køre i nogle danske løb i år, og hver gang hun startede var det enten for at vinde eller komme på podiet. Så ja, hun har sin plads hos os, og vi ser frem til 2011, som vil være hendes tredje sæson på en racercykel. Hun har meget at lære endnu men hun har den rigtige indstilling til sporten og har et stort udviklingspotential. Og den type rytter har vi brug for med den målsætning vi har til næste år,” fortæller Thierry A. Muraour, der er sportsdirektøren for Odders damehold.

Damerne fra Odder har naturligvis endnu større ambitioner i 2011 end i år. Udover den nationale løbskalender, skal rytterne til nogle UCI løb i Belgien, Luxembourg, Frankrig, Holland og Tyskland.

Inlägg av Stefan:
JA, detta var den omvälvande nyheten. Anledningen till att den var just det var att den äventyrar Beatas möjligheter att köra för Team Mumien.se.  //Stefan

11 kommentarer:

  1. Där ser man! Härligt med ett sådant steg framåt och lycka till!

    SvaraRadera
  2. Lycka till utomlands. Inte länge sedan du "bara" motionerade med oss.

    Bengt

    SvaraRadera
  3. Tack för gratulationerna!
    Det var verkligen inte länge sedan jag motionscyklare så stegen framåt är enorma. Men nu bär de av till Dk för att slita som hjälpryttare. Ska bli riktigt utvecklande och roligt.

    SvaraRadera
  4. Kommer ni satsa på någon ny dam cyklist nu stefan eftersom det äventyrar Beatas möjligheter att köra med er?

    SvaraRadera
  5. Hej

    Vem vet......

    Men det är faktiskt så att Beata även fortsättningsvis kommer köra för Team CK Mumien.se på dom svenska tävlingarna. Hon vill ju köra SM så hennes licens är svensk

    //Stefan

    SvaraRadera
  6. Hej okej var lite nyfiken .
    Fanns någon jag hade i baktanken

    SvaraRadera
  7. Vem då?

    Mrs. Anonym?

    mvh Anonym

    SvaraRadera
  8. Hej

    Ja lite väl mycket anonym nu. Logga in när ni svarar. Fyy på er

    //Anonym

    SvaraRadera
  9. Ja det är en tjej som inte har cyklat så länge men som har intresset och är villig att satsa oerhört mycket och vill komma någon vart.

    SvaraRadera
  10. Något utav intresse stefan? =)

    SvaraRadera