lördag 18 juni 2011

Mumien GP epilog

Bild Christer Hedberg

Nu har det gått snart 2 veckor sedan vi anordnade Mumien GP. Lugnet har återfunnit sig i teamet och speciellt för mig som tävlingsledare. Vi är faktiskt lite stolta över att ha genomfört den här tävlingen med ett cykelteam bestående av 10 cyklister (varav en inte ens var med)

Bild Christer Hedberg


Det var en konstig känsla efter loppet var över och parkeringen åter var öde. Lite vemodigt.

Men efter att ha förberett och planerat för loppet i mer än 7 månader så kändes det lite skönt att det var över och att det faktiskt gick väldigt bra.
Administrationen fungerade. Sjukvården fungerade. Säkerhetsvakterna fungerade. Och dom som hade oturen att trilla gjorde det i klassiska 90 graders kurvor istället för på dom svåra passagerna som vi var rädda för.

Bild Christer Hedberg


Ambitionerna med Mumien GP är ganska höga. Tyvärr kunde vi inte göra alla saker så här första året. Det var bara fokus på att få genomfört en tävling. Till nästa år vill vi flytta fram positionerna och ambitionen är att vara med i Scandinavian Week tillsammans med Mitt i Borås GP, Skara GP och Falköping GP. Detta gör i så fall att vi tvingas flytta på datumet vilket vi egentligen inte vill. Vi tycker nämligen att Göteborg skall ha en elit tävling vid nationaldagen.

Bild Christer Hedberg

Det som dock är allra viktigast för oss är att vi anordnar en tävling utifrån cyklistens behov. Vi har redan idèer och vi kommer brainstorma runt just sådana saker inför nästa år. Jag tror ni kommer förstå vad vi menar. En annan sak som är viktigt för oss är det spektakulära. Helst skulle vi vilja ha ett kvälls GP i augusti med belysning och dunkande musik runt målområdet. Allt förutsatt så klart att säkerheten uppfylls.

Bild Christer Hedberg

Väl mött nästa år.

//Tävlingsledningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar