fredag 29 juli 2011

Mumien motionslopp kanske

Jag har kommit på en jättebra idè vi startar ett motionslopp. Det enda som behövs förutom att ta ohemult mycket betalt är att sätta upp lite pilar som ingen knappt ser ändå. Ibland struntar vi till och med att sätta ut dom rätt utan kör bara en helt annan etapp.

Sen kombinerar vi detta med att erbjuda en toalett till 150 cyklister, bjuder på överkokt pasta nedhällt i en oengagerad soppa som vi kallar Pasta Carbonara. Sen tar vi hutlöst betalt för oätliga kanelbullar och ljummet kaffe. Vi bjuder inte på något men vi vill ändå ha en massa pengar av deltagarna.

Sen ramar vi in alltihop med några dassiga gamla partytält längs vägen. Vi tar ingen tid på deltagarna och engagerar oss egentligen så lite det bara går.

Tror ni det kan vara ett framgångsrecept?

Sen har jag en stilla undran. Varför har inte seniorcupen uppdaterat resultaten nu när det snart gått en vecka sedan Ringenloppet?

//Tävlingsledaren.

1 kommentar:

  1. Angående Seniorcupens bristfälliga uppdateringar... det är numera åtgärdat och vi tar till oss av kritiken. Bättre back-up planering är på gång och vi satsar vidare mot finalen i Cupen!
    /Joachim Lyth

    SvaraRadera